Головне меню

Популярні рецепти

Битки з кукурудзяної крупи з свіжим сиром (Закарпатська кухня)

Битки з кукурудзяної крупи з свіжим сиром (Закарпатська кухня)

У підсолений кип'яток додають цукор, засипають кукурудзяну крупу і, помішуючи, варять кашу на малому вогні протягом 20—30 хвилин.

Зварену кашу охолоджують до 50—60 °С, додають до неї протер­тий свіжий сир, сирі яйця і добре вимішують.

З підготовленої маси формують битки, обкачують в молотих су­харях і обсмажують в жирі.

Битки подають гарячими з сметаною.

Витрати продуктів на одну порцію: кукурудзяна крупа 60 г, вода 140 г, сіль 3 г, цукор 8 г, сир свіжий 40 г, яйце 1/4 шт., сухарі 8 г, сметана 30 г, жир 8 г.




Схожі кулінарні рецепти