123************* Запіканка верховинська (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Запіканка верховинська (Закарпатська кухня)

Запіканка верховинська (Закарпатська кухня)

З просіяного кукурудзяного борошна, кефіру та води, додаючи цукор, соду та сіль, замішують тісто. Окремо варять квасолю до го­товності і пропускають через м'ясорубку. Потім збиті яєчні білки змішують з квасолею.

На змащений вершковим маслом лист кладуть шар тіста, потім шар квасолі і так повторюють три рази. Запіканку вирівнюють, кладуть у добре розігріту духовку і запікають до готовності.

Подаючи на стіл, запіканку поливають сметаною.

Витрати продуктів на одну порцію: борошно кукурудзяне 80 г, кефір 100 г, цукор-пісок 20 г, сіль 3 г, сода 0,03 г, квасоля 20 г, яєчний білок 8 г.




Схожі кулінарні рецепти