Головне меню

Популярні рецепти

Галушки з сиром (Закарпатська кухня)

Галушки з сиром (Закарпатська кухня)

Готують, як описано вище, закарпатські галушки.

Свіжий сир проти рають, додають цукор і перемішують, щоб маса стала однорідною, без великих грудок. Потім зварені галушки з'єднують з підготовленою масою з сиру і перемішують.

Подаючи на стіл, гарячі галушки поливають розігрітим вершко­вим маслом або нехолодною сметаною. Ці ж галушки можна запра­вити і шкварками.

Витрати продуктів на одну порцію: галушки за­карпатські відварені 170 г, сир свіжий 70 г, цукор-пісок 10 г, масло вершкове 10 г або сметана 40 г.




Схожі кулінарні рецепти