Головне меню

Популярні рецепти

Галушки з капустою (Закарпатська кухня)

Галушки з капустою (Закарпатська кухня)

Зварені галушки відкидають на друшляк, перекладають в емальо­ваний або фарфоровий посуд.

Обчищену свіжу білоголовкову капусту нарізають квадрати­ками, тушкують разом з дрібно нарізаною підрум'яненою цибулею до готовності. Потім зварені галушки з'єднують з тушкованою капу­стою і перемішують.

Подаючи на стіл, гарячі галушки посипають чорним молотим пер­цем за смаком.

Витрати продуктів на одну порцію: галушки за­карпатські відварені 150 г, капуста білоголовкова 174 г, маргарин або смалець 15 г, цибуля 24 г, перець чорний молотий 0.05 г, сіль 3 г.




Схожі кулінарні рецепти