Головне меню

Популярні рецепти

Млинчики з капустою (Закарпатська кухня)

Млинчики з капустою (Закарпатська кухня)

Білоголовкову капусту дрібно шаткують і з невеликою кількістю бульйону або води припускають до півготовності. Потім додають оцет, дрібно нарізану пасеровану цибулю, цукор і тушкують до готовності. Готову капусту заправляють чорним молотим перцем. Після охо­лодження капусту солять.

Підготовлений фарш кладуть на середину спеченого млинчика, розрівнюють, загортають конвертом і підсмажують з обох боків на вершковому маслі або вершковому маргарині.

Млинчики подають гарячими і поливають розігрітим вершковим маслом.

Витрати продуктів на одну порцію: млинчики 100 г, капуста білоголовкова 106 г, олія 8 г, цибуля 20 г, цукор-пісок 2 г, сіль 1 г, оцет 9%-ний 0,8 г, перець чорний молотий 0,02 г, масло або маргарин вершкові 15 г.




Схожі кулінарні рецепти