Головне меню

Популярні рецепти

Млинчики з м'ясом (Закарпатська кухня)

Млинчики з м'ясом (Закарпатська кухня)

М'ясо яловичини або свинини чи суміш з них варять, нарізають кусочками, змішують із злегка підсмаженою цибулею, пропускають через м'ясорубку, заправляють сіллю, чорним молотим перцем, перемішують і добре прогрівають.

На середину спеченого млинчика кладуть підготовлену м'ясну на­чинку, загортають конвертом і смажать з обох боків на вершковому маслі або вершковому маргарині.

Млинчики подають гарячими і поливають розігрітим вершко­вим маслом.

Витрати продуктів на одну порцію: млинчики 110 г, яловичина 80 г або свинина 74 г, жир 10 г, цибуля 24 г, перець чорний молотий 0,02 г, масло або маргарин вершкові 15 г.




Схожі кулінарні рецепти