Головне меню

Популярні рецепти

Запіканка хустська (Закарпатська кухня)

Запіканка хустська (Закарпатська кухня)

Домашню локшину відварюють у підсоленій воді, відкидають на друшляк і охолоджують. До охолодженої локшини додають сирі яйця і перемішують.

На змащений жиром і посипаний сухарями лист кладуть шар лок­шини. потім шар подрібненого зерна горіхів і знову шар локшини. Верхній шар збризкують розтопленим вершковим маслом і запі­кають у духовці.

Готову гарячу запіканку подають з сметаною.

Витрати продуктів на одну порцію: локшина до­машня напівфабрикат 80 г, яйце 1/2 шт., цукор-пісок 15 г, горіхове зерно 44 г, сухарі 10 г, сметана 50 г.




Схожі кулінарні рецепти