Головне меню

Популярні рецепти

Гриби свіжі тушковані

Гриби свіжі тушковані

Білі гриби перебирають, відкидають червиві, обмивають, кладуть у друшляк, щоб стекла вода, дрібно січуть або пропускають через м'ясорубку і тушкують в закритій каструлі 10—15 хв. Потім додають масло, дрібно нарізану цибулю і продовжують тушкувати ще 10—15 хв., Сметану змішують із злегка підсмаженим борошном, потроху вливають її в гриби, солять і тушкують ще 10 хв. При подачі на стіл гриби поси­пають зеленню петрушки.

На 1 кг білих свіжих грибів — 2 ст. ложки вершкового масла або маргарину, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 4 ст. ложки сметани, 1 ст. ложку посіченої зелені петрушки, 2 горошини перцю.




Схожі кулінарні рецепти