Головне меню

Популярні рецепти

Смажені солоні гриби з овочами

Смажені солоні гриби з овочами

Солоні гриби — грузди, рижики, вовнянки, маслюки та інші про­мивають холодною водою. Дуже солоні гриби вимочують у холодній воді 2—3 год.

Промиті гриби нарізують кубиками і обсмажують.

Обсмажують також картоплю, нарізану кубиками, моркву, пе­трушку; ріпчасту цибулю нарізують і підсмажують на маслі окремо. Все це змішують із смаженими солоними грибами, додають сметану, томат-пюре, сіль, перець горошком, лавровий лист і тушкують до го­товності.

Наприкінці тушкування можна покласти також консервований зелений горошок. При подачі на стіл поливають вершковим маслом і посипають подрібненою зеленню петрушки.

На 1 кг солоних грибів — 500 г картоплі, 2 цибулини, 1 моркву, 1 корінь петрушки, 1/2 склянки сметани, 2 ст. ложки томату-пюре, 2 ст. ложки вершкового масла, 1ст. ложку вершкового масла для поливки, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки.




Схожі кулінарні рецепти