Головне меню

Популярні рецепти

Печериці, смажені в сметані

Печериці, смажені в сметані

Свіжі печериці обчищають, обливають кип'ятком, відкидають на сито, охолоджують і обсушують, складають у сотейник, додають частину вершкового масла й цілу нерозрізану цибулю і смажать на сильному вогні доти, поки сік з грибів не википить до половини.

Після цього виймають цибулю, гриби посипають борошном, додають решту масла, знову смажать 15—20 хв., заливають жовтками, роз­тертими із сметаною, солять, посипають перцем, кладуть посічену зелень, все добре перемішують і прогрівають, не доводячи до кипіння.

На 500 г свіжих печериць — 3 ст. ложки вершкового масла, 1 цибулину, 1 ст. ложку борошна, 2 яєчних жовтки, 1/4 склянки сметани, 2 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти