Головне меню

Популярні рецепти

Печериці, запечені в сметані

Печериці, запечені в сметані

Свіжі печериці обчищають, промивають, нарізують дрібними кусоч­ками, солять, посипають меленим перцем і підсмажують на сковороді  і з розігрітим жиром протягом 10—15 хв.

Потім до них додають дрібно нарізану і підсмажену на маслі цибулю, пшеничне борошно, підсмажують ще 5 хв., заливають сметаною і добре проварюють.

Готові печериці заправляють сіллю на смак, укладають на сковороду або в неглибокий сотейник, посипають сухарями, збризкують маслом і ставлять в духовку зарум'янитись.

Після того як на печерицях утвориться золотиста шкірочка, їх подають на стіл.

На 1 кг свіжих печериць — 3 ст. ложки вершкового масла, 2/3 склянки сметани, 2 ст. ложки борошна, 2 цибулини, 2 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти