Головне меню

Популярні рецепти

Жюльєн із шампіньйонів - рецепт з фото
Жюльєн із шампіньйонів
Нарешті у мене дійшли руки і до жульєну. Ні, я давно була не проти його приготувати, але в мене не було ні кокотниц, ні керамічних горщиків відповідного розміру, а готувати жюльен в загальній посудині якось не комільфо. Кокотниці приїхали до мене разом з формою для мафінів. Тепер я щаслива теж. Починаємо готувати жюльени.


Орієнтовний час приготування: 35 хвилин

Інгредієнти на 12 невеликих кокотниць:
500 г печериць
150 г сметани або жирних вершків (25-30%)
1 велика цибулина
100 г напівтвердого сиру

Дрібно рубаємо цибулю.
Печериці нарізаємо тонкими пластинками.
У сковороді на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, близько 3 хвилин. Додаємо гриби і смажимо до м'якості, близько 5 хвилин.
Додаємо в сковороду вершки або сметану, сіль і перець за смаком. Готуємо, помішуючи, до загусання, близько 5 хвилин.
Розкладаємо грибну масу по кокотницах. Зверху посипаємо тертим сиром.
Ставимо кокотниці в розігріту до 250 градусів духовку на 5 хвилин, поки не оплавиться сир.
Подаємо негайно.

Смачного!

Джерело:  vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти