123************* Шампіньйони з бальзамічним оцетом - рецепт з фото
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Шампіньйони з бальзамічним оцетом - рецепт з фото
Шампіньйони з бальзамічним оцетом Шампіньйони з бальзамічним оцетом

Ця закуска готується дуже-дуже швидко. І при всій простоті початкових інгредієнтів виходить дуже-дуже смачна страва. Такі грибочки можна подавати і як закуску, і як гарнір, але для другого випадку, на мій погляд, вони трошки заважкі. Найсмачніше бальзамічні печериці, охолоджені до кімнатної температури. Їх можна зберігати два дні в холодильнику в щільно закритій ємності.
інгредієнти:

400 г печериць
3 ст.л. бальзамічного оцту
щіпка кайенского перцю
50 мл оливкової олії
сіль і мелений чорний перець за смаком
Шампіньйони з бальзамічним оцетом
Гриби розрізаємо на половинки, більші - на четвертинки. У сковороді розігріваємо олію. Смажимо гриби, помішуючи, до золотистого кольору і випаровування всієї рідини.
Шампіньйони з бальзамічним оцетом
Додаємо сіль, обидва перця і бальзамічний оцет, готуємо на сильному вогні 1 хвилину.
Шампіньйони з бальзамічним оцетом
Все.
Шампіньйони з бальзамічним оцетом
Смачного!
Джерело: vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти