Головне меню

Популярні рецепти

Жюльєн з лисичок - рецепт з фото
Жюльєн з лисичок
Жюльєн з лисичок

Лисички - за визначенням літні гриби. Завтра наступає осінь, але лисичок у нас продається і раніше багато. І поки є така можливість, я вирішила приготувати з цих чудових грибів жульєн. По суті, технологія приготування не відрізняється від жульєна з печерицями. Але смак в кінцевому підсумку виходить більш насиченим і грибним.


інгредієнти:

300 г лисичок
1 середня цибулина
1 ч.л. з гіркою борошна
2 ст.л. сметани або жирних вершків
тертий сир для посипання
сіль за смаком
Жюльєн з лисичок
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості.
Жюльєн з лисичок
Додаємо в сковороду тонко нарізані лисички, смажимо до повного випаровування рідини.
Жюльєн з лисичок
Додаємо сметану або вершки, тушкуємо пару хвилин.
Жюльєн з лисичок
Всипаємо борошно, розмішуємо і смажимо  ще пару хвилин.

Розкладаємо гриби по кокотницах,
посипаємо сиром і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 5-7 хвилин, поки сир не розплавиться.
Жюльєн з лисичок
Смачного!
Джерело:  vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти