Головне меню

Популярні рецепти

Смажені шампіньйони - рецепт з фото
Смажені шампіньйони Смажені шампіньйони

Печериці. приготовані за цим рецептом, краще всього вживати як гарячу закуску або на додаток до основної страви. При бажанні ви можете збільшити кількість лимонного соку і додати в готову закуску свіжу дрібно нарубану зелень.


інгредієнти:


400 г дрібних шампіньйонів (якщо гриби великі - порізати)
50 г шинки
3 зубчики часнику
невеликий пучок петрушки
40 г вершкового масла
2 ст.л. білих хлібних крихт
1-2 ст.л. лимонного соку
сіль і перець за смаком

Смажені шампіньйони
Дрібно нарізаємо шинку, рубаємо часник і петрушку, змішуємо з сухарями.
Смажені шампіньйони

Додаємо в цю суміш помиті гриби, перемішуємо. Солимо, перчимо і смажимо на вершковому маслі до готовності.

Смажені шампіньйони

Перед подачею поливаємо лимонним соком, прикрашаємо свіжою зеленню.

Смажені шампіньйони

Смачного!


Схожі кулінарні рецепти