Головне меню

Популярні рецепти

Фаршировані шампіньйони - рецепт з фото
Фаршировані шампіньйони Фаршировані шампіньйони

Так, у моєму блозі вже були фаршировані печериці. Але вони були, по-перше, іншими і, по-друге, дуже давно. Фаршировані печериці, рецепт яких я пропоную вам сьогодні, на смак чимось нагадують жульєн. У всякому разі, і мені, і чоловікові дуже сподобалися. Це прекрасна закуска, яка буде до місця як на повсякденному, так і на святковому столі.

Орієнтовний час приготування: 45 хвилин

Інгредієнти:

9-10 великих печериць
1 середня цибулина
2 ст. л. сметани
150 г сиру
пара-трійка гілочок кропу
сіль за смаком
Фаршировані шампіньйони
У грибів видаляємо ніжки і злегка вискоблюють м'якоть з капелюшків - тільки робимо це акуратно, щоб не пошкодити ці самі капелюшки.
Фаршировані шампіньйони
Ніжки і вийняту м'якоть дрібно нарізаємо, змішуємо з дрібно нарізаною цибулею і обсмажуємо до м'якості (не забудьте посолити).
Фаршировані шампіньйони
Потім додаємо сметану, перемішуємо, тримаємо на вогні буквально хвилину. Всипаємо дрібно нарізану кріп, знову перемішуємо і знімаємо з плити. Додаємо в суміш пару столових ложок натертого сиру. Отриманою масою фаршируємо капелюшки грибів (їх теж попередньо посолити).
Фаршировані шампіньйони
Кладемо все це добро на деко, посипаємо тертим сиром, доливаємо водички буквально на сантиметр і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Сир має зарум'яниться.
Фаршировані шампіньйони
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти