Головне меню

Популярні рецепти

Гриби з яйцем (Закарпатська кухня)

Гриби з яйцем (Закарпатська кухня)

Гриби нарізають невеликими кусочками, ошпарюють окропом і обсушують. Дрібно нарізану цибулю обсмажують в смальці до золо­тистого кольору, додають підготовлені гриби, солять, посипають чорним молотим перцем і тушкують.

В іншій посудині добре розмішують яйце, солять, виливають в гриби і смажать до середньої густоти. Наприкінці смаження поси­пають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Подають гарячими без гарніра або з відвареною картоплею.

Витрати продуктів на одну порцію: гриби свіжі 263 г, смалець 15 г, цибуля 24 г, яйце 2 шт., сіль 3 г, перець чорний молотий 0,02 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти