Головне меню

Популярні рецепти

Гриби в сметані (Закарпатська кухня)

Гриби в сметані (Закарпатська кухня)

Готують з будь-яких їстівних грибів. Гриби нарізають невеликими шматочками, відварюють до півготовності, а відвар зливають.

На жирі тушкують дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору, додають гриби і доливають трохи води або бульйону. Коли рідина випарується, солять, додають червоний та чорний молотий перець, заливають сметаною, дають один раз прокипіти, посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки і подають на стіл.

Витрати продуктів на одну порцію: гриби свіжі 263 г, цибуля 24 г, смалець 15 г, сіль 3 г, перець червоний моло­тий 0,02 г, перець чорний молотий 0,02 г, сметана 135 г.




Схожі кулінарні рецепти