123************* Гриби сушені з квашеною капустою (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Гриби сушені з квашеною капустою (Закарпатська кухня)

Гриби сушені з квашеною капустою (Закарпатські страви)

Сушені гриби промивають два-три рази і розмочують протягом 3—4 годин. Розмочені гриби нарізають соломкою.

Цибулю нарізають дрібними кубиками, підсмажують в олії до зо­лотистого кольору, з'єднують з підготовленими грибами, доливають трохи води і, помішуючи, тушкують до напівготовності.

Квашену капусту промивають в холодній воді і тушкують в олії на слабому вогні до напівготовності.

Потім гриби з'єднують з капустою, заправляють чорним молотим перцем і солять за смаком. Посуд прикривають кришкою і тушкують гриби з капустою до готовності, періодично помішуючи, щоб гриби не пригоріли. Подають гарячими.

Витрати продуктів на одну порцію: гриби сушені 50 г, капуста квашена 200 г, олія 30 г, цибуля 25 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0,02 г.




Схожі кулінарні рецепти