123************* Гриби сушені з цибулею (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Гриби сушені з цибулею (Закарпатська кухня)

Гриби сушені з цибулею (Закарпатські страви)

Сушені гриби промивають три-чотири рази холодною «їдою і зали­вають кип'яченим молоком.

Розмочені гриби тонко нарізають, підсмажують, додають підрум'янене і розведене водою пшеничне борошно та дрібно нарізану і підсмажену до золотистого кольору ріпчасту цибулю і тушкують до готовності. Наприкінці тушкування солять, додають чорний молотий перець і заправляють розтопленим вершковим маслом.

Подаючи на стіл гарячі гриби, притрушують дрібно нарізаною зе­леною цибулею або зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: гриби суше­ні 60 г, молоко 100 г, цибуля 72 г, жир 15 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0,02 г, масло вершкове 10 г, зелень цибулі або петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти