Головне меню

Популярні рецепти

Картопля, фарширована грибами
Картопля, фарширована грибами

Великі картоплини обчищають від шкірки, промивають, варять до напівготовності і вирізують серцевину.

Промиті сухі гриби варять до готов­ності, дрібно січуть, додають посічену під­смажену цибулю, варені посічені яйця, ме­лені сухарі, дрібно нарізану зелень пе­трушки, сіль. Все добре змішують і фар­ширують підготовлену картоплю, кладуть її в сотейник, заливають відваром, у якому варились гриби, накривають по­кришкою і тушкують до готовності.

При подачі на стіл на кожну картоп­лину кладуть кусочок масла і посипають зеленню петрушки.

На 11/2 кг картоплі - 50 г сухих грибів, 2 яйця, по 2 ст. ложки мелених сухарів і розтопленого вершкового масла, 50 г ріпчастої цибулі, 20 г зелені петрушки, 1 склянку грибного відвару. Крім того, беруть по кусочку вершкового масла для того, щоб покласти на кожну картоплину при подачі на стіл.




Схожі кулінарні рецепти