Головне меню

Популярні рецепти

Бабка картопляна з сиром
Бабка картопляна з сиром

Обчищену картоплю відварюють, протирають крізь сито або про­пускають через м'ясорубку разом з сиром, додають розтерті з цукром жовтки, трохи (1 чайну ложку) розігрітого вершкового масла, злегка підсмажене борошно, сіль, добре змішують і додають збиті білки. Під­готовлену масу викладають у сотейник або каструлю, змащену жиром і посипану сухарями, і ставлять в духовку запікатись.

Бабку подають нарізану кусками, политими розігрітим вершко­вим маслом, і підливають сметану.

На 1 кг картоплі — 150 г сиру, 2 яйця, 21/2 ст. ложки пшеничного борошна, 3 ст. ложки вершкового масла, по 1 ст. ложці цукру і мелених сухарів, склянки сметани.




Схожі кулінарні рецепти