Головне меню

Популярні рецепти

Картопляні завиванці з різною начинкою
Картопляні завиванці з різною начинкою

Обчищену картоплю відварюють, про­тирають крізь сито, додають картопляний крохмаль, сирі яйця, сіль і все разом добре змішують.

Підготовлену картопляну масу кладуть довгою смужкою на вологий рушник, на картоплю кладуть начинку, згортають рулетом і викладають на змащений жиром лист швом до низу. Поверхню завиванця змащують сметаною, посипають сухарями і запікають.

Завиванець нарізують порціонними кус­ками і при подачі на стіл поливають сме­таною.

На 1 кг картоплі — 1 яйце, 3 чайні ложки кар­топляного крохмалю, по 1 ст. ложці сухарів, жиру і сметани.

Приготування м'ясної на­чинки. М'ясо промивають, видаляють кістки, одержану м'якоть нарізують ку­биками, тушкують до готовності, пропус­кають через м'ясорубку і заправляють обчищеною січеною, злегка підсмаженою цибулею і перцем.

Для начинки: 250 г м'яса, 1 цибулину, 1 ст. ложку жиру, 4 горошини гіркого перцю.

Приготування начинки з грибів. Промиті сушені гриби ва­рять до готовності, дрібно січуть, заправ­ляють січеною, злегка підсмаженою цибу­лею, додають сухарі, мелений перець, сіль, дрібно нарізану зелень петрушки і все добре змішують.

Для начинки: 40 г сушених грибів, 11/2 цибулини, 1ст. ложку жиру, 1/2 склянки меле­них сухарів, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені петрушки, 3 горошини гіркого перцю.

Приготування начинки з сиру. Сир розтирають і добре змі­шують з сирими яйцями і цукром.

Для начинки: 200г сиру, 1 яйце, 1 ст. ложку цукру.

Приготування начинки з нуту або гороху. Зварений нут або горох пропускають через м'ясо­рубку і заправляють злегка підсмаженою цибулею, перцем і сіллю.

Для начинки беруть: 1 склянку нуту або гороху, 11/2 цибулини, 2 ст. ложки жиру, З горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти