Головне меню

Популярні рецепти

Картопляні пальчики
Картопляні пальчики

Обчищену картоплю відварюють і протирають крізь сито, кладуть в неї сирі яйця, картопляний крохмаль і частину зелені петрушки, все добре перемішують. З одержаної маси викачують валики завтовшки 1—1,5 см, нарізують їх завдовжки 12—15 см і обсмажують на маслі до рум'яного кольору.

При подачі на стіл пальчики поливають вершковим маслом і посипа­ють зеленню петрушки.

На 1 кг картоплі — 1 яйце, 3 ст. ложки жиру, 21/2 ст. ложки картопляного крохмалю, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені петрушки, 2 ст. ложки вершкового масла для поли­вання.




Схожі кулінарні рецепти