Головне меню

Популярні рецепти

Пиріжки з картоплі з грибами і рисом
Пиріжки з картоплі з грибами і рисом

Варену картоплю протирають крізь сито або пропускають через м'ясорубку, кладуть сирі яйця, заправляють сіллю, перцем і добре вимішують. З картопляної маси роблять коржики, накладають на них рисовий фарш з грибами, загортають кінці коржика, надають йому форми пиріжка, обкачують у борошні і смажать з обох боків до рум'я­ного кольору.

При подачі на стіл картопляні пиріжки поливають вершковим маслом.

Приготування фаршу. Рис перебирають, промивають, варять розсипчасту кашу і змішують її з вареними січеними й трохи підсмаженими грибами, підсмаженою січеною цибулею, меленим перцем і сіллю.

На 1 кг картоплі — 1 яйце, 3 ст. ложки рису, З0 г сушених грибів, 11/2 цибулини, 1 ст. ложку жиру, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 2 горошини гіркого перцю, 1 ст. ложку вершкового масла для поливання.




Схожі кулінарні рецепти