Головне меню

Популярні рецепти

Картопляний папрікаш (Угорська кухня)
Картопляний папрікаш
2,4 кг картоплі
120 г жиру
200 г цибулі
120 г «лечо» 
часточка часнику
20 г солі
10 г червоної паприки
2 г кмину


Підрум'янити в жирі нарізану цибулю, додати розім'ятий часник, товчений кмин і червону паприку, а потім гарненько перемішати, доливши трохи води.
Очистити картоплю, нарізати її продовгуватими шматочками, покласти разом з «лечо» в уже приготований соус перкельт.

Долити достатню кількість води і варити під кришкою на слабкому вогні.

Влітку замість «лечо» вживають зелену паприку і помідори (по 120 г). Можна також додати до страви ковбаски або ковбасу.



Схожі кулінарні рецепти