Головне меню

Популярні рецепти

Картопля печена пряна - рецепт з фото
Kartoplya pechena PRYANYY̆
Картопля печена пряна

На прохання "представників чоловічої частини аудиторії сайта" - рецепт картоплі, яка на "ура" зайде і з горілкою, і з пивом (швидше за все), і як гарнір до страв з м'яса або птиці, і сама по собі з соусом.


Беремо кіло картоплі,
25 г вершкового масла,
1столовую ложку каррі.

Kartoplya pechena PRYANYY̆

Кожну картоплину розрізаємо на 8 частин так, щоб вийшли ось такі часточки:
Kartoplya pechena PRYANYY̆
Відварюємо її в киплячій воді протягом 5 хвилин. Поки картопля вариться, змішуємо масло з каррі.
Kartoplya pechena PRYANYY̆
Зливаємо воду з картоплі, заправляємо пряним маслом і викладаємо на деко.

Запікаємо в сильно розігрітій духовці
(250 градусів) протягом 25-30 хвилин, періодично перевертаючи, до отримання хрусткої скоринки.
Як і з чим вживати, вже було описано вище.
Kartoplya pechena PRYANYY̆
Хрусткого вам апетиту!

P.S. А про соус-то я й забула.
Значить, 5 столових ложок майонезу змішуємо з чайною ложкою прозорого меду і столовою ложкою дижонской гірчиці. Охолоджуємо.



Схожі кулінарні рецепти