123************* Галушки картопляні з салом (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Галушки картопляні з салом (Закарпатська кухня)

Галушки картопляні з салом (Закарпатська кухня)

Обчищену й промиту картоплю варять в підсоленій воді. Зварену картоплю підсушують, протирають гарячою, трохи охолоджують, до­дають пшеничне борошно, сирі яйця і добре вимішують, щоб не залишилось грудочок. Підготовлену масу укладають в кондитерський мішок з металічною трубкою і легенько видавлюють в каструлю з кип­лячою водою, обрізуючи ножем невеликі, рівномірні куски-галушки. Варять галушки на помірному вогні протягом 10—15 хв.

Зварені галушки вибирають шумівкою в друшляк, щоб стекла вода, перекладають в емальований посуд і заправляють гарячим сма­женим копченим салом з цибулею. Подають гарячими.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 240 г, борошно пшеничне 50 г, яйце 1/4 шт., цибуля ріпчаста 24 г, сало копчене 20 г.




Схожі кулінарні рецепти