123************* Гомбовці картопляні (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Гомбовці картопляні (Закарпатська кухня)

Гомбовці картопляні (Закарпатська кухня)

Обчищену і промиту картоплю варять в підсоленій воді. Потім пропускають крізь м'ясорубку, охолоджують, додають пшеничне бо­рошно, сире яйце і добре перемішують до утворення однорідної маси. Масу розкачують шаром 1,5 см і спеціальною виїмкою вирізують кружальця. На кожне кружальце кладуть густе повидло, краї кру­жальця згортають і формують гомбовці у вигляді кульки. Кладуть у киплячу воду і варять протягом 7—8 хв. Зварені гомбовці вибирають шумівкою, дають стекти воді, перекладають на сковороду з підсма­женими на вершковому маслі сухарями, в яких обкачують гомбовці з усіх боків. Подають гарячими.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 157 г, борошно пшеничне 40 г, яйце 1/4 шт., повидло 30 г, сухарі паніровочні 10 г, масло вершкове 15 г, сіль 3 г.




Схожі кулінарні рецепти