Головне меню

Популярні рецепти

Попрікаш із картоплі (Закарпатська кухня)

Попрікаш із картоплі (Закарпатська кухня)

Обчищені картоплини нарізають довгими брусками. У сотейнику з розігрітим смальцем пасерують борошно, додають дрібно нарізану цибулю, червоний молотий перець і трохи води. Потім у сотейник кла­дуть нарізану картоплю, доливають води, солять і тушкують. За кіль­ка хвилин перед закінченням тушкування додають сметану, розтер­тий часник та чорний молотий перець і тушкують до готовності, слідкуючи, щоб картопля не розварилася.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 266 г, смалець 15 г, борошно 3 г, цибуля 20 г, перець червоний моло­тий солодкий 2 г, сіль 2 г, сметана 33 г, часник 2 г, перець чорний молотий 0,03 г, вода 60 г.




Схожі кулінарні рецепти