Головне меню

Популярні рецепти

Картопля з бринзою в горщечку (Закарпатська кухня)

Картопля з бринзою в горщечку (Закарпатська кухня)

Картоплини обчищають, відварюють цілими, охолоджують і на­різають маленькими частинками прямо в горщечок. Солять і розмі­шують. Додають накришену бринзу, вершкове масло, збите з сіллю яйце, заправляють червоним молотим перцем. Запікають у гарячій духовці протягом 10 хвилин.

Подають гарячою в горщечку.

Витрати продуктів на одну порцію: картоплини 3 шт. (близько 300 г), бринза 50 г, яйце 1 шт., масло вершкове 10 г, сіль 2 г, перець червоний молотий 0,03 г.




Схожі кулінарні рецепти