123************* Картопля запечена з бринзою (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Картопля запечена з бринзою (Закарпатська кухня)

Картопля запечена з бринзою (Закарпатська кухня)

Картоплини промивають і ставлять варити у шкірці. Тим часом бринзу розтирають виделкою, додають сирі яйця, сметану і добре вимішують.

Відварену картоплю обчищають, охолоджують і нарізають кру­жальцями. В сотейник з розтопленим вершковим маслом кладуть нарізану картоплю, додають суміш з бринзи, сметани, яєць та дрібно нарізаної зелені кропу, солять, перемішують і вирівнюють ножем. Сотейник з картоплею кладуть у добре розігріту духовку і запікають протягом 10—12 хв. при сильному нагріванні.

До готової гарячої картоплі можна подати сметану.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 330 г, бринза 55 г, яйце 1/2 шт., масло вершкове 15 г, сметана 15 г, кріп 3 г, сіль 2 г.




Схожі кулінарні рецепти