123************* Картопля запечена з яйцем (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Картопля запечена з яйцем (Закарпатська кухня)

Картопля запечена з яйцем (Закарпатська кухня)

Зварену у шкірці картоплю чистять, нарізають тонкими шматками і обсмажують, потім змішують з дрібно нашинкованою зеленою цибулею, розкладають у змащені жиром порціонні сковороди, зали­вають збитими з молоком яйцями і запікають у духовці до утво­рення на поверхні рум'яної кірочки.

Подаючи на стіл у сковородах, картоплю посипають дрібно насі­ченим кропом.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 330 г, жир 20 г, яйце 1 шт., молоко 15 г, цибуля зелена 20 г, сіль 2 г, кріп 4 г.




Схожі кулінарні рецепти