Головне меню

Популярні рецепти

Картопля, запечена з сиром (Закарпатська кухня)

Картопля, запечена з сиром (Закарпатська кухня)

Сиру картоплю нарізають кружальцями. Посипають сіллю і об­смажують з обох боків. Кладуть на сковороду, змочують кожен шар сумішшю із збитого яйця, вершків і тертого твердого сиру. Зверху виливають яєчну суміш, що залишилася. Посипають тертим твер­дим сиром, змішаним з хлібними кришками, збризкують олією і запікають у духовці.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 240 г, масло вершкове або маргарин вершковий 15 г, яйце 1 шт., хліб 5 г, сир твердий 15 г, вершки 20 г, олія 3 г, сіль 2 г.




Схожі кулінарні рецепти