123************* Картопля, фарширована овочами (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Картопля, фарширована овочами (Закарпатська кухня)

Картопля, фарширована овочами (Закарпатська кухня)

Відібрану картоплю обчищають, миють, зрізають вершок, вида­ляють середину, солять і обсмажують у фритюрі до півготовності. Тим часом готують фарш, для чого дрібно нарізані цибулю, свіжі капусту, моркву й петрушку тушкують, додаючи томат-пюре та зелень.

Картоплю заповнюють фаршем, укладають на змащений жиром лист, зверху посипають тертим твердим сиром, збризкують розтоп­леним вершковим маслом і запікають у духовці. Подають гарячою.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 310 г, цибуля 24 г, капуста білоголовкова 42 г, морква 19 г, петрушка (корінь) 7 г, томат-пюре 10 г, жир 10 г, зелень кропу 0,3 г, сир твердий 10 г, масло вершкове 10 г, сіль 3 г.




Схожі кулінарні рецепти