Головне меню

Популярні рецепти

Картопля, фарширована м'ясом (Закарпатська кухня)

Картопля, фарширована м'ясом (Закарпатська кухня)

З сирої картоплі виймають ложечкою середину. Свинину туш­кують і двічі пропускають через м'ясорубку. Цим фаршем начи­няють картоплю, укладають на добре змащений смальцем лист і за­пікають до рум'яного кольору в гарячій духовці. Час від часу кар­топлю поливають жиром, під кінець солять.

В розтопленому смальці підрум'янюють борошно, заливають моло­ком, домішують молотий червоний перець, потім сметану.

Картоплю перекладають у емальований або фарфоровий посуд і заливають гарячим соусом.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 420 г, свинина 86 г, смалець 15 г, борошно 5 г, молоко 30 г, смета­на 30 г, перець молотий червоний 0,02 г, сіль 3 г.




Схожі кулінарні рецепти