Головне меню

Популярні рецепти

Картопля з копченим салом (Закарпатська кухня)

Картопля з копченим салом (Закарпатська кухня)

Картоплини обчищають, розрізають уздовж на дві половинки, змащують олією, солять і посипають чорним молотим перцем.

На одну половинку картоплини кладуть тонкий шматок копче­ного сала, прикривають другою половинкою і скріплюють дерев'я­ною шпажкою.

Підготовлені таким чином картоплини кладуть на решітку і за­пікають у духовці до утворення золотистої кірочки на поверхні.

Коли картопля доведена до готовності, її поливають часниковим соусом і подають на стіл гарячою.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 400 г, олія 5 г, сало копчене 60 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0,02 г, соус часниковий 10 г.




Схожі кулінарні рецепти