Головне меню

Популярні рецепти

Картопля по-селянськи (Закарпатська кухня)

Картопля по-селянськи (Закарпатська кухня)

На сковороді обсмажують тонкі шматки сала з обох боків. На підсмажене сало кладуть цибулю, нарізану півкільцями, й обчище­ну картоплю, нарізану часточками, солять, посипають чорним моло­тим перцем, прикривають кришкою і смажать майже до готовності. Потім картоплю посипають шаром тертого твердого сиру, заливають збитим яйцем, кладуть у духовку і запікають до утворення рум'я­ної кірочки. Перед подачею на стіл посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 188 г, цибуля 24 г, сало шпик 21 г, сир твердий 27 г, яйце 1 шт., сіль З г, перець чорний молотий 0,02 г, зелень петрушки 4 г.

Крім того, до картоплі подають свіжі або солоні овочі чи салат.




Схожі кулінарні рецепти