Головне меню

Популярні рецепти

Картопляники з грибами (Закарпатська кухня)

Картопляники з грибами (Закарпатська кухня)

Картоплини варять до готовності, протирають, додають сирі яйця, маргарин, сіль і добре перемішують.

Картопляну масу розробляють у вигляді кружечків. На кружечки кладуть підготовлений грибний фарш, формують у вигляді пиріж­ків, панірують у борошні і смажать у сковороді у добре розігрітій олії до готовності.

Для фаршу попередньо замочені і добре промиті сушені гриби варять до готовності, охолоджують і дрібно січуть. Потім нарізані гриби змішують з пасерованою цибулею і заправляють перцем.

Готові гарячі картопляники подають з сметаною.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 200 г, яйця 1/4 шт., маргарин 5 г, гриби сушені 15 г, цибуля 36 г, маргарин 5 г, перець чорний молотий 0,01 г, борошно 5 г, олія 5 г, сіль 2 г, сметана 30 г.




Схожі кулінарні рецепти