Головне меню

Популярні рецепти

Картопляники виноградівські (Закарпатська кухня)

Картопляники виноградівські (Закарпатська кухня)

Зварену картоплю обсушують й протирають гарячою. Додають борошно, сире яйце, протертий сир, солять і добре перемішують, щоб не залишилось грудок.

З підготовленої маси формують круглої форми коржі (картопля­ники) і обкачують в сухарях з обох боків. Смажать в добре розігрітому вершковому маслі.

Готові картопляники поливають сметаною. Подають гарячими.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 240 г, сир свіжий 75 г, яйце 1/4 шт., борошно 5 г, сіль 3 г, сухарі 5 г, масло вершкове 15 г, сметана 20 г.




Схожі кулінарні рецепти