Головне меню

Популярні рецепти

Пончики картопляні (Закарпатська кухня)

Пончики картопляні (Закарпатська кухня)

Картоплю натирають на тертці, додають розведені в теплому моло­ці дріжджі та борошно, замішують тісто і ставлять в тепле місце на 1,5 год. для бродіння. Після цього в тісто додають розтерті з вершковим маслом жовтки, сіль, добре перемішують і ставлять на кілька хвилин для бродіння.

З підготовленого тіста ложкою відділяють шматочки у формі вали­ків і смажать в добре розігрітому смальці до утворення рум'яної кірки.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 120 г, борошно 50 г, молоко 20 г, дріжджі 3 г, сіль 2 г, яйце 1/2 шт., масло вершкове 6 г, смалець 10 г.




Схожі кулінарні рецепти