Головне меню

Популярні рецепти

Картопляні тарталетки з грибами (Закарпатська кухня)

Картопляні тарталетки з грибами (Закарпатська кухня)

Картоплю варять у підсоленій воді, обсушують і, не даючи охоло­нути, протирають. Заправляють збитими яйцями, маслом або вершко­вим маргарином. Додають трохи борошна. Все добре вимішують. Роблять невеликі кульки, які потім розкачують у коржі. Підготовлені коржі кладуть в добре змащені маслом і посипані сухарями фор­мочки, злегка притискуючи до форми. Начиняють смаженими гриба­ми з цибулею. Зверху накривають тонким кружечком з картопляного тіста, змащують маслом, посипають молотими сухарями і запікають в духовці. Подають гарячими.

Окремо подають сметанний соус.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 240 г, яйце 1/4 шт., борошно 5 г, масло вершкове або маргарин верш­ковий 20 г, сухарі 5 г, гриби свіжі 100 г, або гриби сушені 27 г, цибуля 25 г, соус сметанний 60 г.




Схожі кулінарні рецепти