Головне меню

Популярні рецепти

Битки картопляні (Закарпатська кухня)

Битки картопляні (Закарпатська кухня)

Відварену картоплю протирають, додають борошно, сіль та чорний молотий перець і перемішують. Варену ковбасу або сардельки пропу­скають через м'ясорубку і з'єднують з картоплею. З приготовленої маси формують битки і обсмажують в добре розігрітому жирі до утворення рум'яної кірки.

Готові битки поливають грибним соусом і подають гарячими.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 200 г, борошно 15 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0,02 г, ковбаса варена або сардельки 33 г, жир кулінарний 10 г, соус грибний 75 г.




Схожі кулінарні рецепти