123************* Запіканка картопляна (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Запіканка картопляна (Закарпатська кухня)

Запіканка картопляна (Закарпатська кухня)

Картоплю натирають на дрібній тертці. Картопляну масу ділять навпіл. Одну половину маси укладають на змащений жиром лист шаром завтовшки до 2 см і рівномірно покривають його фаршем з цибулі та яйця. Зверху покривають картопляною масою, що зали­шилася.

Поверхню запіканки змащують сумішшю яйця та сметани, поси­пають сухарями, збризкують розтопленим вершковим маслом і запі­кають в духовці.

Готову запіканку перед подачею нарізають кусками.

Витрати продуктів на оду порцію: картопля 285 г, яйце 1/2 шт., цибуля 24 г, жир 10 г, сухарі 5 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0.02 г, масло вершкове 10 г, сметана 20 г.




Схожі кулінарні рецепти