Головне меню

Популярні рецепти

Зрази картопляні (Закарпатська кухня)

Зрази картопляні (Закарпатська кухня)

Картоплю варять в підсоленій воді. Потім протирають гарячою на пюре, додають сире яйце і перемішують. З приготовленої кар­топляної маси роблять невеликі коржі. На середину коржика кладуть фарш з цибулі та круто звареного яйця, краї змащують і формують зрази овальної форми. Підготовлені зрази панірують в молотих суха­рях і смажать в добре розігрітому жирі.

Зрази подають гарячими й поливають томатним соусом.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 250 г, яйце 1/10 шт., цибуля 48 г, яйце для фаршу 1/2 шт., сухарі 12 г, жир 10 г, сіль 3 г, томатний соус 75 г.




Схожі кулінарні рецепти