123************* Картопля тушкована (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Картопля тушкована (Закарпатська кухня)

Картопля тушкована (Закарпатська кухня)

Обчищену і промиту картоплю нарізають крупними кубиками, солять і обсмажують. Обчищену моркву нарізають середніми куби­ками і смажать окремо майже до готовності.

Потім картоплю з'єднують з морквою, дрібно нарізаною цибулею, додають пасерований томат-пюре, змішують, заливають бульйоном і тушкують до готовності. В кінці тушкування додають чорний моло­тий перець і лавровий лист.

Витрати продуктів: картопля 1133 г, морква 125 г, цибуля 190 г, томат-пюре 60 г, жир 75 г, перець чорний 0,1 г, лавровий лист 0,05 г, сіль за смаком.




Схожі кулінарні рецепти