Головне меню

Популярні рецепти

Палички картопляні (Закарпатська кухня)

Палички картопляні (Закарпатська кухня)

Картоплю варять в шкірці, обчищають, пропускають через м'ясо­рубку, охолоджують, солять, додають пшеничне борошно, сирі яйця і добре вимішують.

З підготовленого тіста на посипаній борошном дошці розкачують довгі валки завтовшки 1—1,5 см, розрізають їх кусками по 5—6 см, кладуть на сковороду з розігрітим смальцем і підсмажують до рум'я­ного кольору.

Подають до м'ясних або інших гарячих страв.

Витрати продуктів: картопля 1230 г, борошно 160 г, яйця 2 шт., смалець або олія 110 г, сіль за смаком.




Схожі кулінарні рецепти