Головне меню

Популярні рецепти

Картопля печена в духовці (Закарпатська кухня)

Картопля печена в духовці (Закарпатська кухня)

Відібрані середньої величини картоплини обчищають, проми­вають і розрізають уздовж на 4 частини. У змащений олією глибо­кий лист щільно укладають підготовлену картоплю, поливають олією, смажать у гарячій духовці, час від часу перемішуючи, щоб вона рівномірно обсмажилася з усіх боків. Потім картоплю перекла­дають у тарілку, солять і посипають дрібно нарізаною зеленню пет­рушки.

Подають до м'ясних або рибних страв.

Витрати продуктів: картопля 1480 г, олія 100 г, сіль 10 г, зелень петрушки 5 г.




Схожі кулінарні рецепти