Головне меню

Популярні рецепти

Каша грибна чумацька

Каша грибна чумацька

Обчищені і промиті білі свіжі гриби нарізують невеликими кусоч­ками і обсмажують на салі до напівготовності, додаючи січену ріп­часту цибулю.

Одночасно промите пшоно варять до півготовності і в гарячому вигляді змішують з обсмаженими грибами й цибулею, солять, знову змішують, ставлять у духовку і варять до готовності.

Готова каша повинна бути розсипчастою.

При подачі на стіл кашу посипають дрібно нарізаною м'ятою.

На дві склянки пшона — 1 кг свіжих білих грибів, 11/2 цибулини, 100 г сала, 11/2 чайної ложки дрібно нарізаної м'яти.




Схожі кулінарні рецепти