Головне меню

Популярні рецепти

Сластьони з манних крупів

Сластьони з манних крупів

У кипляче молоко кладуть підсушені манні крупи і варять в'язку кашу. В остиглу кашу кладуть розтерті з цукром жовтки, масло і сіль, все добре змішують, додають збитих білків і обережно розмішують.

Приготовлену масу беруть столовою ложкою, кладуть на сковороду з розігрітим вершковим маслом і підсмажують з обох боків до рум'яного кольору.

При подачі на стіл сластьони поливають розігрітим вершковим мас­лом, посипають цукром і підливають збоку сметану.

На 1 склянку манних крупів — 2 яйця, 1 ст. ложку вершкового масла в кашу, 1 ст. ложку цукру, 11/2 склянки молока, 1/2 склянки сметани, 1 ст. ложку цукру для посипання і 1 ст. ложку масла для поливання.




Схожі кулінарні рецепти